Bli medlem

Som medlem i OFK får du tilgang til alle treninger og aktiviteter, og du blir en del av det største fridykkermiljøet i Norge.

Vi har for tiden fulle bassengtreninger, og jobber med å sette opp et ventelistesystem. Ønsker du en plass på venteliste for bassengtrening? Send mail til ofkstyret@gmail.com med emne “Venteliste basseng”.

Medlemmer uten bassengplass har likevel tilgang til kurs, turer og andre arrangementer!

Ønsker du å bli medlem i OFK? Vi bruker appen Spond til å organisere medlemskap, aktiviteter og dele informasjon. Du kan åpne denne lenken for å melde deg inn.

PRISER

Voksne: 450 kr/år
Junior (til og med 17 år): 200 kr/år

Bassengavgift
Voksne: 600 kr/år
Junior (til og med 17 år): 400 kr/år

Bassengavgiften kan endres basert på tildelt bassengtid per sesong.
Betalingsforespørsel sendes én gang i året, via appen Spond.

MEDLEMSFORDELER

Som medlem i klubben får du tilgang til alle dybdetreninger, turer og sosiale arrangementer. Med bassengavgift har du også tilgang til ukentlige bassengtreninger.

Oslo Fridykkerklubb er tilknyttet Norges Idrettsforbund, og som medlem får man derfor fordelene av å være medlem av NIF. Du kan lese mer på NIFs sider.

Rabatter
10 % rabatt på kjøp hos hos fridykker.com
10 % rabatt på kjøp hos havkongen.no
25 % rabatt på kjøp hos frivannsliv.no
Double K – 20 % rabatt på utstyr bestilt via klubben
Molchanovs 10 % rabatt på utstyr bestilt via klubben

KURS

Fridykking er en utrolig givende og spennende hobby og sport! Men den krever også en del kunnskap om sikkerhet og hvordan det påvirker kroppen. Vi anbefaler derfor å ta et kurs i fridykking før man begynner. Vil man drive med dybdetrening i regi av klubben, er det pålagt med apnea-sertifikat.

Vi tilbyr introduksjonskurs i klubben, her er lenke til kurs vi tilbyr.